Tuesday, June 5, 2007

Med meg er du trygg på sjøen!

Jeg fant en pin i dag. I vinduet.

"Redningsselskapet. Trygg på sjøen."

Mathilde fikk den. Så hun sa jeg skulle gi den til Petter. Også fikk Petter den. Etterpå måtte jeg løpe tilbake for å si hei. Så da gikk jeg forbi og sa hei petter. Også da jeg var forbi, hørte man bare. "jeg vil ikke ha den!" HAHAHAHAHA =D

Og i går var jeg i avisen. Nok en gang. Kjendis så det holder!

7 comments:

Simbelmynë said...

Oiii.. pins er gøyale. Og hvorfor i all verden er du i avisa så ofte? Og hvordan i alle dager har jeg greid å ikke se deg der?

Juliet. said...

Hahaa =) Fordi jeg driver med en hel haug med ting på fritiden for eksempel - eller rett og slett fordi jeg er så ekstremt populær. Det er meg folket vil se!
Du vet vel kanskje ikke hvor og hvem du skal se etter??

Simbelmynë said...

Nei, det er jo forsåvidt sant... Det burde vi få forandret på, eller hva? Jeg vil jo tross alt være en av folket og glede meg ved synet av en ytterst populær Julie.

(dessuten tror jeg du har russekort til meg:P)

Ruterknekt said...

JAAA! Julie! Selv ikke JEG har fått russekortet, enda du ser meg så godt som HVER dag!!!

Juliet. said...

Men INGEN ringer meg hver morgen og sier "TA MED RUSSEKORT!".

Maren said...

Fordi den eneste som er såpass moden, edel, flink, sjarmerende, elskbar, intelligent (og ikke minst beskjeden) at den ville husket å ringe, er meg. Og jeg har allerede fått et russekort- personlig fra IC. IC LIKER meg, nemlig.

Juliet. said...

Og ettersom at du aldri ringte FØR du dro og fikk det selv, så var jo ikke det du nettopp sa selvmotsigende i det hele tatt, da maren =P tihii. Elsk på du. Og verden. Og musikk.